tisdag 29 april 2014

Fixa alla möjliga rum

Ikväll ska jag på inspirationskväll med Fixa-rummet-Isabelle (McAllister) som ska prata om hur man stilar upp allt från olika event till enskilda rum. Vi blev också ombedda av arrangören tidigare idag om att förbereda frågor om projekt vi har på gång.

Jag skulle kunna fråga om pojkarnas rum, förstås. För de ska få skilda rum för första gången nu i sommar. Vi ska flytta ner till deras gamla sovrum och sedan ska vi sätta upp en vägg i mitten på vårt gamla sovrum. Den ene vill ha ett rum med speltema och den andre vill ha ett rum med djungeltema. Men jag tror faktiskt att jag fixar det utan hjälp. Pojkarnas rum är de jag alltid brukar bli mest nöjd med. Vi har tidigare gått från detta:
till detta, och det tog inte mer än en helg inklusive handmålad rymdvägg. Så där känner jag mig hyfsat kompetent. Så jag ska fråga om något annat projekt, istället.

Frågan är bara vilket.

Jag återkommer i morgon med rapport om vad det blev. Men jag tror eventuellt det kan ha något att göra med fotona från gårdagens blogg.

1 kommentar:

  1. Barnrum är ju sjukt roligt att fixa i ordning! Nu när mina är tonåringar så låter jag min barnrumsådra flytta ut i andra rum i huset, så jag får fortsätta göra busiga och kreativa rum...

    SvaraRadera