lördag 31 maj 2014

1, 2, 3, gorilladräkt

Ibland önskar jag ju att vi också hade en sådär superorganiserad livsstil att vi slängde eller sålde allt vi inte använt de senaste halvåret. Levde minimalistiskt med vita väggar. Men så skakar jag på huvudet och kommer till sans. Det där är ju inte jag. Idag är jag till och med glad att det inte är jag.

Min yngste son har närt en fascination av apor den sista tiden. Här är sagda barn sminkat till mandrill, t.ex.
En äkta ser ut så här:

Men på sista tiden har det varit gorillor som gäller. Och vi har surfat efter gorilladräkter som är fina, i barnstorlek och inte ser ut som Halloween för vuxna. Det finns inte. Den enda vi hittade hade en plastbanan instucken rakt genom dräkten och "Det är ju inte rätt!" som sonen sa. Eller också kostade dessa dräkter 1300 kr och var tvungna att importeras från USA. Det tyckte inte jag var rätt.

Men eftersom vi har så mycket plats att spara så mycket saker på, så hade vi också en svart, pälsig 149:- morgonrock från Jsyk som jag fått någon gång.

Och presto, en timme senare, lite klipp, lite symaskinstråckel och en skidhuva:


En gorilla-onepiece!

Tänk om alla önskningar var så lätta att uppfylla.

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt! Jag hade ett mönster på en regnoverall med lös huva en gång, och med hjälp av den skapade jag en elefantdräkt och en leoparddräkt. Annars håller jag med om det där med att det kan vara bra att ha saker i förråden när sonen ska vara brudgum och dottern Barabbas på skolan och vi hade tre dagar på oss att ordna det...

    SvaraRadera
  2. Underbar bild med precis rätt gångstil!!! Snacka om att ha spanat in och kunna "sin" apa! Och jösses - en annan hade INTE kunnat fixa till en gorillaonepice. Inte ens om livet hängde på det.. (Jo, kanske..)

    Kram

    SvaraRadera