måndag 5 maj 2014

Så var det dags igen

Nu är ni mina cyberrymds-bloggdala-vittnen. Det är dags för ett köpstopp. Ett högst personligt ett den här gången. Inga nya kläder förrän i oktober. Alls. Inte så mycket som en strumpa. För nu har jag förnyat min garderob alldeles för mycket (även om det var ganska nödvändigt). Jag scrollade igenom en sådan där modeblogg jag så gott som aldrig läser annars och konstaterade att av vårens och sommarens alla "must haves" så har jag två. Jag har täckt in den marina trenden, den transparenta trenden, den blommiga trenden, den boho-chica trenden och maxiklänningstrenden. Jag har sandaler med kilklack i kork och jag har rosa solglasögon. Jag är klar för i år (jag skiter i metallictrenden och mönstrade byxor-trenden för det är fult).

Så. Lovat och klart.


4 kommentarer:

 1. Då får vi hoppas ingen lurar med dig på shopping för då är det jobbigt att ha köpstopp ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men då får jag shoppa i andra hand och hitta fina saker med den jag är ute med!

   Radera
 2. Jag kan täcka upp metallic och mönstrade byxtrenden, så slipper du! Fast jag har någon form av köpstopp jag med. Det blir lätt så när en inte orkar fatta beslut och inte lämnar hemmet... Böcker har jag dock köpt, så det är inte ett 100% stopp...

  SvaraRadera
 3. Tjaa happ - se där! Mönstrade byxor kommer inte över tröskeln här heller. Men så handlar jag inte mycket alls. Har precis kommit hem från en långhelg i London: UTAN ETT ENDA INKÖP!!! Det du!

  Kram

  SvaraRadera