söndag 25 maj 2014

Vita frun, valkar och bananchokladtårta

Förra sommaren hade mina författare och jag en liten träff på Vita Fruns Bed & Breakfast. En bok släpptes, en ny planerades och en person blev spökad för på natten. I lördags kväll var jag tillbaka i 20-talshuset igen, för att prata om böcker med några personer som ville bli författare. Så nu tror jag inte det finns någon återvändo, det huset kommer alltid att vara förknippat med skrivande för mig.
(Så fint väder var det på kvällen och såhär fint satt vi.)

Idag är det samtidigt mors dag och min mans födelsedag. Vi firade alltsammans i klump, men trots det kunde sex personer inte göra mer än denna skada på makens beställda choklad-banan-vanilj-tårta.(Jag borde förmodligen stannat vid tre lager istället för att få tårthybris och smälla till med fem.)

Jag har också gjort som utlovat och köpt gymkort för sommaren på nyckelgym med en massa tunga, fria vikter och maskiner med litegrann avskavd färg. Ett sådant där det står gamla BMW med blingade fälgar utanför och folk har tatueringar och tränar i linne. Kändes helt som hemma.

(bild från samma gym plus make som tar världens mest diskreta gymselfie)

Och lustigt nog kom tung-tränings-valkarna tillbaka ögonblickligen. För nä, inte använder jag handskar på gymmet heller.

2 kommentarer:

  1. Handskar är för mesar...

    SvaraRadera
  2. Fina foton! Och himlars god tårta. Finns det mer?

    Kram

    SvaraRadera