måndag 12 maj 2014

I dagarna tre

Så var jag grundligen firad och fyrtio fylld. Dessutom har jag genomgått någon sorts intensiv terapi mot mitt kontrollbehov eftersom jag inte fått veta något alls om någonting förrän fem minuter innan vi skulle iväg. Lite då och då droppade maken någon helt värdelös ledtråd som "Klä dig ungefär i samma stil som jag" - vilket inte är till någon hjälp alls eftersom han klär sig i jeans, tröja och sneakers 360 dagar om året oavsett vart vi ska. Sammanfattningsvis har jag under helgen i alla fall käkat gott på ett flertal ställen, köpt mysko foton på Fotografiska:

(Av Helene Blomqvist - älskar den trots en viss creepyness)

...äntligen sett Priscilla, öknens drottning (jag hann!)

...handlat i retrobutiker och hipsterhäcklat på Söder, sett Rio2 och ätit på restaurang med pojkarna, ätit Schwarzvaldtårta med släkten, fått ansiktsbehandling och bokat in krogbesök och restaurangbesök framöver med diverse bekanta och sedan till sist fått en resa hit i juni:

Alltså har jag haft en lysande helg. Nu får jag vila i en tre, fyra dagar - och sedan är det dags igen. Än så länge ser livet efter 40 intressant ut.

3 kommentarer:

  1. Grattis Åsa på din 40 årsdag!! :-)

    SvaraRadera
  2. Grattis, det låter som ett rejält firande! Priscilla skulle jag med vilja se. Och så lite kändisspaning som bonus, Micke Tornving som är med i den har försökt lära mig bugga på en galen fest vi var på i vår ungdom. Det blev mest så att han slängde in mig i diverse möbler och efter det har jag aldrig ens försökt bugga...

    SvaraRadera