onsdag 21 maj 2014

Sommarlistan

Gräset växer, barnen vill ha sällskap framför Sveriges yngsta mästerkock och tvätten viker inte sig själv trots ihärdiga försök med svart magi för att åtgärda detta. Alltså tar jag min tillflykt till en bloggares nödlösning - en lista. Med sommartema, eftersom det är 25 grader varmt utanför.

Hur tror du sommaren blir? - listan

1. Vad blir årets favoritsommardrink?
Kallt, sött, vitt, vin. Ingen rosé - det är bara fööööör basic.

2. Vad blir årets sommarlåt för dig?
Det blir nog en sommarstil - upptäckte brasilianskt band genom bilradio i morse och gillar't.

3. Vad blir årets sommarläsning?
Jag ska börja på Divergent-serien. Verkar vara perfekt att läsa på stranden.

4. Vad tror du blir sommarens främsta träningsform blir?
Jag ska faktiskt skaffa mig ett riktigt gymkort i sommar istället för att träna med vikter hemma. Ska bli kul att se om jag fortfarande vågar maxa i en knäböj. Strong is the new skinny.

5. Vad blir årets sommarmat?
Det känns faktiskt som fisk i år. Mycket tack vare att maken och sonen just nu är helt besatta av torsk av någon anledning. Jag känner för att halstra skiten ur något.

6. Vad blir sommarens favoritplagg?
Jag misstänker att det blir den hellånga, tunna koftan jag har på mig idag igen. Långt och fladdrigt blir det i alla fall.

7. Hur firar du midsommar i år?
Hemma. Definitivt hemma.8. Vilken blir sommarens roligaste resa?
Som det ser ut nu så blir det Cypern i juni. Men ofta blir det någon helt annan kortresa som skapar bäst minnen under somrarna.

9. Vad blir sommarens största projekt?
Vi ska göra en rokad, byta sovrum med pojkarna, dela vårt gamla sovrum i två och bygga om en klädkammare till en toalett.

Så nu gäller det bara att återvända till denna lista i augusti och se om det blivit som planerat.

3 kommentarer:

 1. Det påminner mig om att jag ska kolla upp de mål jag satte för året och se hur det går... Med på den listan fanns definitivt inte att jag skulle vara sjukskriven för utmattningsdepression halva året...

  SvaraRadera
 2. *ler* Skall ta och lyssna på musiken. Helt nytt för mig också. För övrigt ser din lista väldigt låååång ut.. Vila lite? Träffa lite trevliga bloggare/författare? ;)) Gymkort - eller F&Skort - skall jag nog också skaffa mig. Är trött på att vara trött på mig själv.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det mesta i listan handlar ju om vad jag ska äta eller dricka, så det känns inte som så meckigt... vila klarar jag av kanske en timme i taget. Max. Om jag inte hittar på något roligare.

   Radera