fredag 26 september 2014

En man och hans bil

Det var meningen att det skulle vara ett seriöst inlägg om EU-politik här, men jag kände att det var fredag och jag hittade en liten blogg som jag skrattade åt tills jag fick lite svårt att andas. Så jag delar den istället. Den heter kort "jag och min bil" och om ni följer länken hittar ni hela. Den bygger helt enkelt på tanken att en man kan kommunicera med sin Audi via SMS. Så här:

























Klicka och skratta. Lagom som helgstart.

Om någon av våra bilar kunde prata skulle de förmodligen säga något i stil med:

Snälla, städa mig! Jag orkar inte med detta... jag känner mig så SMUTSIG!

och Priusen skulle förmodligen tillägga:

Gud, jag är så sjukt uttråkat på Sala-vägen! Om det fortsätter så här kommer jag att fejka motorstopp mitt på E18 så jag i alla fall får spänningen med att åka bärgningsbil.

Annars hör jag inte alltför många döda ting som pratar med mig just nu. Möjligen nässprayen som ligger i ett fack i min handväska, då. Den som viskar förföriskt:

Kom tillbaka... bara ett enda lite spray! Du behöver mig, jag vet det... du kommer aldrig att kunna somna utan mig...

1 kommentar:

  1. Vår bil skulle dalta med oss, och säga till oss att klä på oss bättre, och sen skulle hon höja värmen så att vi inte frös. Vägra starta om inte alla bilbälten var på. Föreläsa om att vi inte borde äta godis. Fråga om vi har låst dörren, stängt av spisen och släckt lamporna. Kolla att vi har med oss det vi behöver. För det är sån vår Sonja är...

    SvaraRadera