onsdag 24 september 2014

Upptagen av choklad

För ett par timmar sedan kom jag hem från Bryssel och är nu ganska fulltankad med jordbrukspolitik och EU:s styrelsesätt. Faktum är att jag faktiskt lärde mig en hel del saker som jag redan borde ha fattat. Men det är på något sätt är enklare att ta in när man är på plats och någon tjänsteman och/eller expert förklarar det som han eller hon arbetar med varje dag.

I alla fall - det fanns förstås två och en halv timme över på tisdagen för turistiga saker, och eftersom hela stadskärnan ser lite ut som Diagon-gränden, så höll jag mig där. Och shoppade choklad. Så jag slänger upp lite foton och återkommer i morgon med ett mer textbetonat inlägg. (bilderna är tagna med mobil, så ber lite om ursäkt för kvaliteten på vissa!)


4 kommentarer:

 1. Choklad!!! Och ja - just det där med de små affärerna var faktiskt det ENDA jag tyckte var vackert med Bryssel.. Välkommen hem!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Jag gillade de stora glasskraporna också på något vis. Häftiga byggen.

   Radera
 2. Mmm, choklad... Men du dissade alltså Seriemuseet? De har en fantastisk museishop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dissade och dissade... det fanns inte så mycket tid avsatt och jag tyckte Bryssel var en lite svår stad att hitta i så jag vågade inte ge mig iväg utan gå-vilse-marginal.

   Radera