måndag 15 april 2013

Helgen som försvann

Städa, städa varje...måndag?

Jag vet faktiskt inte vad som hände med helgen - ena sekunden var det förra veckan och nu är det måndag. Ingen helg däremellan. Inte för mig i alla fall. Jag satt kedjad vid datorn nästan konstant och lät huset förfalla runt mig. Barnen var hos kompisar eller satt och spelade och maken tog vad han kallade för hälsobringande tupplurar. Okej, då.

Så idag gör jag två veckors fredagsstädningar på en regnig måndag och tycker det är rätt okej.

Jag försöker också läsa ikapp alla nyheter jag missat under helgen, men det är inte helt lätt att hitta något vettigt i nyhetsflödet idag. Carola hade för stark fläkt så klänningen höll på att blåsa av, någon med samma efternamn som en kontroversiell skidåkare har åkt fast för knarkbrott och hemmavid har folk slagits på krogen.

Bara icke-nyheter idag, alltså...

En av de mest lästa nyheterna idag i landets största nättidning var en jämförelse mellan en Barbiedockas mått och en verklig kvinnas mått där man kom fram till att Barbie inte är en riktig kvinna.

Men se, det var väl använd tid, det. Och två minuter av mitt liv som jag aldrig mer får tillbaka bortslösade på den genomläsningen. Man lär sig aldrig.

Tillbaka till skurhinken.

4 kommentarer:

  1. Det vet väl jag. Om det var nån som verkligen kunde ha Barbies kläder så var det Rosa Pantern. Som faktiskt väldigt ofta klädde ut sig till fruntimmer for the record.

    SvaraRadera
  2. Hahaha, inte direkt nobelprisvarning på Barbieforskningen...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske inte Nobelpriset... men deras forskning får ju press i alla fall :-D

      Radera
  3. Men du har ju varit sjuk - det har du hunnit med!! Och en massa annat med.. Nyheter? Tjaa, världen är full av pseudonyheter - för att dölja allt annat hemskt som händer..

    Kram

    SvaraRadera