onsdag 23 oktober 2013

En ström av uppdateringar

Nu känns det plötsligt som om jag måste göra en hel massa uppdateringar och gå in och läsa en hel massa bloggar under loppet av de närmaste dagarna - det har ju som bekant varit noveller och jobb och noveller och jobb och inte mycket annat.

Here goes:

1) Jag kan eventuellt ha skaffat mig nya, intressanta ärr på hjärtat eftersom jag upplever ett antal nära-döden-upplevelser varje morgon på E18. Man blir ju pigg, det blir man... men hur nyttigt är det?

2) Vi har redan börjat tända terrassbelysningen som egentligen, egentligen är en julbelysning. Och det är en aning skämmigt.

3) Mina barn har hittat ett nytt spel som går ut på att man ska föröka en liten encellig varelse ända upp tills det blir en dinosaurie och sedan vidare till däggdjursstadiet - det heter Spore och verkar hyfsat nyttigt.
 
Jag är förstås tacksam för att de tycker det är roligare med spel där man skapar något än spel där man skjuter sönder saker.

4) Min filmklass som består av enbart män i åldern 20-30 har i någon sorts samlad trupp beslutat att odla skägg, eftersom "Alla bra regissörer har skägg". Jag är tveksam till om det kommer att vara till så stor hjälp egentligen... men vi har alla våra kryckor.

5) Jag kom precis på att The Big Bang Theory säsong 7 har börjat sändas, så jag tänker ägna kvällen åt att hänga med Sheldon, Penny och de andra.

6) I morgon ska jag göra ett reportage om Skogsfinnar. Jag vet inte riktigt vad skogsfinnar är. Än.

1 kommentar:

  1. Ja, folk kör som idioter.. :(
    Men utebelysning ÄR mysigt !! Kärleken har fasadbelysning på sitt hus o det är så mysigt när man kommer hem o det är mörkt.
    Å det är BARA 2 mån kvar till jul idag :)
    I andra länder har dom belysning året om :)

    SvaraRadera