måndag 11 augusti 2014

Trädkojor i min stil

Idag var det tillbaka till mitt allra vuxnaste vuxenliv och planeringskonferenser med personalinformation och tjänstefördelningar och antagningsintervjuer. Även om det var kul att träffa kollegor igen, så fick ändå hela upplevelsen mig att längta efter en enda sak:

Att flytta långt ut i skogen och bo i en trädkoja tills dess att någon hittade mig och drog mig tillbaka!

Jag hoppas att känslan har gått över tills i morgon - men dela trädkojeide'n är fortfarande något jag nog skulle vilja göra på riktigt. Förutsett att trädkojan såg ut som något i den här stilen, förstås:


Speciellt koja nummer två vore ganska fantastisk att ha...

Om det finns någon därute som liksom jag också skulle kunna tänka sig ett liv bland trädtopparna, så vill jag tipsa om yngste sonens nya favoritprogram, som vanligen går på Animal Planet : Treehouse masters. Där bygger man just sådana här skapelser i varje avsnitt. Nedan har ni några klipp.

 


 

Varsågoda och titta. Själv ska jag skicka en pressrelease och sedan ska jag gå ut och titta om vi har några lämpliga träd för ett bygge någonstans. 2 kommentarer:

  1. En kompis i min barndomsby hade ett grandiost trädkojeprojekt på gång, men det kom aldrig längre än till en plattform uppe i ett träd... Själv skulle jag gärna flytta in i den första trädkojan du visar, i ett av tornen...

    SvaraRadera