fredag 1 augusti 2014

Stora pojkar och chilla djur

För första gången på nästan två år (och skandalen då djurparken ifråga avlivade djur som ingen tittade på längre) så var vi tillbaka på Parken Zoo, pojkarna och jag. Och kanske tusen andra människor. Återigen fick jag en sådan där påminnelse om att mina pojkar börjar bli hemskt stora och självständiga. Ingen av dem behövde till exempel bäras till bilen efteråt. Och jag var helt befriad från att åka med i några av karusellerna - nu åkte de allt själva och jag var reducerad till bärare av vattenflaskor och ryggsäck.

Som ni ser av bilden, så har också Parken Zoo nu för alltid ersatt Fantomenland med den sortens djurparksdjur som bara kan ställa in i ett förråd när hösten kommer. Den animatroniska sorten. Och jag tyckte att det i allmänhet var färre djur än sist vi var där. Den ekonomiska kris som djurparken hamnade i efter all dålig press måste väl komma fram någonstans.
Jag bidrar i alla fall med några bilder på riktigt chilla djur som tog dagen på det lugna sättet, och sedan ska jag försöka göra likadant.


3 kommentarer:

  1. Åhh, söta surikaten, så avslappnad. Och är det Fossor på näst nedersta bilden? Hmm, vi har aldrig varit till Parken Zoo, fast vi är en djurparksfamilj, men just fantomenland var jag sugen på. Då finns alltså inte det längre, trist! Jag som tänkt ha med mitt goda märke och allt!

    SvaraRadera
  2. Surikaten har en skön stil, så borde man göra oftare :)

    SvaraRadera
  3. Djurparker.. njaaaaaääää. Nej. Men att barnen åker och fixar själva - JAAAA! ;)

    SvaraRadera