onsdag 22 augusti 2012

Allmänt off key

Vissa dagar kan man helt enkelt inte kommunicera med folk på rätt sätt. Idag har det helt klart varit en sådan dag för mig. Jag har känt mig ostämd och vinglig i allt som har haft med människor att göra, från de närmaste till kassörskan på mataffären.

Jag har inte riktigt förstått vad de vill säga mig, jag har inte kunnat läsa kroppsspråk och jag har inte fått fram det jag vill säga.

När jag själv har sagt något har det hela tiden varit för högt, för glatt eller för tyst eller för underligt formulerat.

Hoppas nu bara att det går över till i helgen, då jag faktiskt skulle ha stor nytta av att uppföra mig vettigt och intelligent, åtminstone på lördagen...

Undrar hur jag ska göra för att fixa det här, då?

Inom yogan ska jag jobba med att öppna halschakrat och det tredje ögat, för klarsyn och god kommunikation. Kan vara värt ett försök.

Sedan kanske jag skulle ge en allmän uppmaning till alla som kommer att interagera med mig ett tag framöver:

OM NI VILL MIG NÅGOT, VAR VÄNLIGA SÄG SAKT UT VAD DET ÄR NI TYCKER JAG SKA GÖRA/BEHÖVER - ALLA FINA VINKAR OCH OMSKRIVNINGAR KOMMER MED STÖRSTA SÄKERHET ATT MISSFÖRSTÅS.

OM DET VERKAR SOM OM JAG INTE FÖRSTÅR, VAR SNÄLL OCH UPPREPA. JAG BLIR INTE ARG PÅ NÅGON SOM ÄR ÖVERTYDLIG.

Slut på meddelandet.

Tack för att ni lyssnade.

3 kommentarer:

  1. Säkert att du inte blir arg?

    SvaraRadera
  2. Blä inte roligt när det händer. Sv, jag skulle nog inte heller kunna tänka mig att använda Linas matkasse el liknande. Skulle känna mig tvingad att använda alla ingredienser... men att kanske få in en eller annan ny rätt känns bra.

    SvaraRadera
  3. Ja det är ju sådär ibland.

    SvaraRadera