måndag 7 juli 2014

En för alla smaker

Jag skyller på solsting. Men när jag kom in från trädgården och ett av barnen bad mig leta efter en speciell Pokemon-pryl, så råkade jag istället fastna på en sida i 30 minuter, helt fascinerad. Jag råkade ramla in på geekbutiken.se

Och de är ju magiska. För de har 130 sidor maskeraddräkter! 130. Sidor. Klicka dit genast!

Inte för att jag går på särskilt många maskerader själv, men jag var ändå tvungen att titta igenom alltsammans. För där kunde man verkligen hitta något för alla smaker. man kunde vara allt från välutrustad grottman till Kenny i Southpark:
Vidare till de vanliga naughty nurses/firewomen/FBI-agents, bananer i pyjamas och teletubbies, en ost (!) Alla karaktärerna från Batman, Harry Potter, Saw, V för Vendetta och så vidare, en DALEK!


Sagan om ringen-figurerna, Simpsons (jag har alltid velat ha en Marge-peruk) Lara Croft, Halo, Star Wars, Slenderman, Super Mario, Star Trek och så vidare, och så vidare... jag är alldeles matt.

Kolla bara den här! Den ska jag köpa och trä på en av katterna. Hur kul blir inte det? Och djurplågeri också, jag inser det. Men kul.

Sedan skulle jag själv kunna rocka någon av dessa två.

Och det är litegrann möjligt att jag köper den översta för den kostade bara 499:-

Catwomandräkten däremot... ähum, den gick på 3000 spänn. Lite dyrt för något man inte direkt kan ha på sig när man åker och handlar.

Men ändå!

4 kommentarer:

 1. Jag gick ju till jobbet på halloween klädd i skelettdräkt, så nästa år kanske det är dags för Catwoman? Fanns den i XXL?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha! Själv ska jag vara zombie i år på halloween, men det är inte riktigt lika coolt eftersom jag ju faktiskt är filmlärare och vi har sminkkursen i lagom tid till lovet v 44. Jag vågade inte titta så noga på dräkten ifråga av rädsla för att jag skulle klicka på köp av misstag. Så kan inte svara på hur det ligger till med storlekar!

   Radera
 2. Härligt att få nörda loss!!!! *ler* Dessvärre har jag aldrig blivit bjuden till en maskerad.. Vi hade ju en 40-år fest med 20-talstema, men alla inbjudna ringde och fick lotsas, av mig, till vilken typ av kläder mm….. Suck.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men uh, vilka tråkisar! Nästa gång jag har en riktig maskis så bjuder jag upp dig :-)

   Radera