torsdag 24 juli 2014

Uppdrag: sitta

Om några dagar kommer IKEA-katalogen, hörni. Ni vet, den som talar om för oss att den är precis som vi fast lite bättre och lite snyggare. Det nya sortimentet har börjat smyga sig in i butikerna och det som ser ut att bli den största nya trenden är ett slags polerat 1960-tal som inte påminner mycket om hipstervarianten med fyndade trådhyllor, utan mer en fantasi MadMen-produktion. Färgpaletten så ut lite såhär:
















Puderblå, vit och gul, gärna med något texturelement i det vita.

Fast nu skulle jag ju inte skriva om det. Jag skulle skriva om att vi genom att sitta på ett mycket effektivt sätt hittade en ny soffa redan i måndags. På fem minuter. Jag tycker nog det är värd en applåd eller två, att vi alla är så medvetna om varandras totala oförmåga att sitta ordentligt i möbler. Så nu valde vi raskt en med två schäslonger och potential för ytterligare två liggplatser med hjälp av puffar.

Jag provsitter i ett helt vanligt hörn av denna soffa. Mina fötter har noll chans att komma i närheten av golv!



I övrigt skulle vårt kök se ut så här om någon bara lät mig måla om köksluckorna. Och det hade jag tyckt varit fint.


3 kommentarer:

  1. Underbar soffa!! Vi har en liknande: med två schäslonger och plats för en miljon personer, liggande! Men ert soffhörn gick inte av för hackor du! Perfa! *ler* Och. Om de köksluckorna är gråa är det dem vi har! Grymt snygga!!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och vi har också isblått i sovrummet nu :-D Inredningstvillingar?

      Radera
  2. Snyggt kök, så vill jag ha det i nya sommarhuset! Tack för inspirationen!

    SvaraRadera