söndag 20 juli 2014

Man kan förstås inte gilla alla

Det har varit en underlig liten sommar det här så till vida att saker jag trott skulle vara svåra att åstadkomma har gått hur lätt som helst, medan andra saker som vanligen är superlätta har varit näst intill omöjliga att få gjorda. En sak som bara fixade sig utan att jag ens behövde tänka, var sommarens träningsmål. Där kommer jag utan problem att bli färdig innan "semestern" är slut. Om jag inte bryter ett ben eller så.

Jag brukar av tidigare nedskrivna skäl inte blogga så mycket om träning och tänker inte göra det nu heller. Men eftersom jag i år tränat mera med andra människor än jag brukar så har jag kommit på en del saker jag inte är så förtjust i men som inte stört mig så mycket tidigare. Så jag tänkte lista dem och höra efter om det bara är jag.

1) Folk som använder crossfit-appen.
Och då menar jag på gymmet någonstans. Så det går ett envetet, pipande alarm en gång var trettionde sekund. Säkert jättepraktiskt för dem som tränar. För alla andra - sjukt stressande. Första gången jag hörde detta trodde jag att det var ett brandlarm som gick hela tiden och började titta mig om efter utgången.

2) Medelålders män med för mycket utrustning.
Där leder cyklisterna stort, men skidåkarna och löparna är inte så dåliga de heller. Man kan inte se en gubbe på cykel utan att han ser ut som om han ska delta i Tour de France.

Ett tag ägde jag en magisk damtralla med sjukt stora ballongdäck. Den var dessutom målad knallgul och behövde nästan inte trampas alls för att ta sig fram. Innan denna cykel (förstås) blev stulen så brukade jag roa mig med att cykla om dessa proffsutstyrslade cyklister och vinka. Ofta iklädd klänning och klackar. Undrar om jag skulle ta upp den hobbyn igen?

3) Folk som blandar proteindrinkar på gymmet.
Men lugn... ni hinner... gå i alla fall ut i omklädningsrummet och SLUTA STRÖ CHOKLADPULVER I CHESTPRESSEN!

Vad mer är irriterande? Folk som gnäller på andra i sina bloggar. Så jag slutar nu :-)

3 kommentarer:

 1. Nä, man skall inte gnälla. För man är inte bättre själv ;) Men jädrar vad jag håller med! Och attans vad jag skulle ha garvat vid synen av dig i klänning och högklackat susandes förbi dessa allvarliga cyklister..

  Jag tycker att en hel del saker har gått lite långt jag..

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hahaha, en tvåa hade jag på mitt förra jobb! Han tränade och tränade och tränade, cykling, skidåkning och löpning, med värsta prylarna och nyaste prylarna och alla möjliga appar. Och till varje tävling blev han sjuk eller skadad. Sån otur, va?!? ;-)

  SvaraRadera
 3. Håller med dig... Träningen till vardags börjar gå för långt.
  En vanlig medelmotionär ser ut som värsta elitidrottaren, oavsett sportgren.
  Har varit lite si å så med min träning men försöker hålla liv i det under sommaren.
  Ont i halsen nu.. :(
  Ha en skön dag !!!

  SvaraRadera