lördag 28 april 2012

Saker jag inte kan låta bli

Efter att ha följt en parad med musikkårer genom centrum (för att ta en bild till en artikel, inte för att jag gillar att stalka tubaspelare eller så) så upptäckte jag än en gång att det är stört omöjligt att göra detta utan att gå i takt. Det känns inte heller übercoolt att marschera till "Oh, when the Saints..." så en lång stund försökte jag med flit gå i otakt eller ojämn takt.

Svårare än man kan tro.

När jag kom hem började jag fundera på fler saker jag absolut inte kan låta bli att göra. Listan blev ganska lång (mild OCD?).

Jag kan inte låta bli att:

1) Undvika att trampa på en A-brunn. För A betyder Avbruten kärlek och då måste man hitta en K-brunn att mottrampa på genast.

2) Gråta när jag ser delfiner. Jag vet inte varför. Jag har gråtit av att se delfiner på Kolmården och jag har gråtit när vi åkte med delfinbåt i Australien.

3) Bli fullkomligt panikslagen om jag tänker för länge på att bli instängd i en bil under vatten.

4) Äta upp en chokladkaka jag väl har börjat äta av. (Vem tar en bit och sedan lägger undan och glömmer bort att de har en? Galningar.)

5) Krysta när jag ser förlossningar på TV.

6) Knacka klart om någon glömmer de sista två knackningarna i "Knack, knack, kna-kna-knack"
"Knack, knack!!" för f-n.

7) Böja yttersta leden på pekfingret samtidigt som jag böjer på tummen på samma hand.

8) Städa om jag är i ett stökigt rum när jag ska äta. Annars går det bra. Men ska jag äta i ett rum får det inte vara för stökigt.

9) Rysa om någon rör vid min nacke. Beroende på personen som gör det blir det en lust- eller olustrysning, men det ger alltid en alldeles för stark reaktion.

Okej, får jag höra nu. Vilka är era?

8 kommentarer:

  1. Haha!!Helt underbart! Kan absolut skriva under på en del av dem.

    Jessica

    SvaraRadera
  2. Mina? Hmm..

    1. När jag ser paddor kan jag aldrig låta bli att rysa av det faktum att vissa arter bär sina ägg "inkapslade" på ryggen. OTROLIGT äckligt!!

    2. Blir alltid lätt illamående av att tänka på höga höjder.

    3. Kan inte se knivar som vapen i filmer. Kan då känna smärtan av när kniven skär igenom huden. Fruktansvärt.

    Det var några "sådanadäringa!

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Jag kan inte heller äta om det är stökigt. Eller låta saker hänga eller stå snett/ligga på varandra i oordning. Ja med mera med mera.

    Knack knack för fan, ha ha!!

    SvaraRadera
  4. Under vatten instängd i en bil är en av de absolut obehagligaste saker jag kan tänka på eller att bli inmurade i en vägg..fy f*n vad hemskt! Såg det på en film en gång.

    SvaraRadera
  5. Trean och fyran har jag oxå. Och att gå i takt. Jag lyssnar på radio på morgnarna när jag går till jobbet, och om det spelas långsamma låtar tar det mycket längre tid att komma dit än om det spelas snabba låtar...

    SvaraRadera
  6. Nr 3 o 9 skriver jag under på. Kan faktiskt ha en chokladkaka i 2-3 dagar :D
    Men kan inte se en tavla hänga snett, el en duk på bordet som e sne'. Ligger det vattendroppar på diskbänken så torkar jag upp dom automatiskt.
    Att försöka gå i otakt med musik som går i takt har väl med att göra med hjärnan att göra typ...
    Ha en skön söndag!!

    SvaraRadera
  7. fruktbarhet stave

    Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformål, fruktbarhetstast ..Kontaktinformasjon
    (E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +2348155425481)

    SvaraRadera