tisdag 27 mars 2012

anti-slemdieten

Nu har jag inte kunnat träna på 10 dagar och känner mig smått desperat. Jag har ju sedan första veckan i januari deltagit i en kost-och träningsutmaning som håller på i sexton veckor, och att då missa nästan två veckors träning gör det svårare att nå målen.


Så, för att återgå snabbare till gris-hård-blodsmaks-träningspass så mailade jag tränar-M för att fråga om det fanns någon kost som gör att slem och infektioner försvinner blixtsnabbt.


Och det finns ju förstås.


Jag ska utesluta allt socker och vitt mjöl (fast det hade jag redan gjort, så det är okej), allt kött/fågel/fisk (men jag får äta ägg) och alla mejeriprodukter. Jag får inte heller äta lök, vitlök, banan eller potatis (tydligen slemframkallande). Inga näringsbars eller drinkar heller. Åh, och inget kaffe.


Det känns inte som om det blir så mycket kvar.


Men det gäller i tre, fyra dagar så jag får "slemma av" i bihålor och hals/stämband. Sedan kan jag äta som tidigare igen. 


Vi får se hur effektivt det är. Nu - till grönsakssoppan som ska lagas. 



5 kommentarer:

  1. Tycker inte det låter som nån hälsosam diet, kroppen behöver ALLT. Att mejeripodukter är slembildande är ju välkänt men resten tror jag inte på...
    Ha en bra dag o krya på dig !!

    SvaraRadera
  2. Ojdå, det var hårt. Det blev ju liksom inte mycket kvar som sagt...

    Går det bra annars?

    Kram Pia

    SvaraRadera
  3. Haha, ja det blev ju nästan inget kvaqr där men jag förstår att du måste känna dej desperat nu så jag hoppas det hjälper!

    Ha en bra dag! Kram på dej!

    SvaraRadera
  4. Jag läste blodmask istället för blodsmak. Jag är hästinälvsparasit-skadad.

    Jaha, vad ska du äta då? Brännässlor? =)

    SvaraRadera
  5. Lika bra att börja med Raw Food eller ta ett äpple!
    Var med på utmaningen! Upp till bevis med stövlar o skor!
    Nattinatti... Anna

    SvaraRadera